Ecodos Desinfectiemiddel Doseerfles

Productcode
00757B-1
Description:

Sterk geconcentreerd desinfectiemiddel toegelaten voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur en materiaal. Wettelijk toegelaten in Nederland (10016N), België (4709B) en Duitsland (N-35837) onder de naam Quatdes.

Would you like to order something but don't have an account?
Please contact us.

Geschikt voor gebruik in zowel emmer als sprayflacon.

Spraymethode:
Doseer 1 dop ( 5 ml) product in sprayflacon met 500 ml koud water. Sproei de desinfectie-oplossing op het te behandelen oppervlak en laat het 5 minuten inwerken. Voedselcontactpunten vervolgens goed naspoelen met schoon water. Sprayflacon dagelijks leegmaken.
Sopmethode:
Doseer 2 doppen (10 ml) product per liter lauw water in een werkemmer. Breng de desinfectieoplossing aan op het te behandelen oppervlak en laat het 5 minuten inwerken. Voedselcontactpunten vervolgens goed naspoelen met schoon water.
 

Ecodos Desinfectiemiddel kan toegepast worden voor het reinigen en desinfecteren van installaties, wanden, vloeren en apparatuur. Product kan gebruikt worden in (sport) kantines. horeca, keukens, bakkerijen, slagerijen etc. Bestrijdt bacteriën en gisten. Nooit direct in contact brengen met levensmiddelen.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Kleur: Kleurloos
Geur: Ongeparfumeerd
pH waarde concentraat: 8

Samenstelling: Gebaseerd op synthetische grondstoffen.

click here